Меню

Изберете възраст

Джуниър-ангин сироп за деца

Джуниър-ангин сироп за деца

При децата обикновената настинка често се съпровожда не само с възпалено гърло, но и със суха, дразнеща кашлица. Провокирана е от възпалената и суха лигавица на устата и гърлото. Тук на помощ идва джуниър-ангин сироп. Със своята патентована активна формула той предлага комплексно решение като успокоява възпалено гърло и повлиява дразнещата кашлица. Неговата ефикасност е научно доказана.

Джуниър-ангин сироп съдържа две доказани натурални съставки – екстракт от исландски лишей и екстракт от билката слез. Известни са със своите защитни свойства върху лигавицата, като осигуряват предпазващ покривен слой върху раздразнената лигавица на устата и гърлото. Комбинацията от двете съставки води до двойно обогатяване на покривния слой, предотвратява проникването на болестотворни причинители и допълнително успокоява сухата дразнеща кашлица от възпаленото гърло. Специално подходящ за деца над 1 година, добре поносим, лесен за дозиране и безопасен. Той е с приятен плодов вкус на череша и се използва при:

  1. суха, непродуктивна кашлица;
  2. болки в гърлото и възпаление на лигавицата на устата и гърлото, възникнало вследствие на настинка.

ЛИСТОВКА Джуниър ангин сироп 100 мл: Информация за потребител

Повече за джуниър-ангин сироп тук.
 

Доказаните активни билкови съставки на джуниър-ангин продуктите осигуряват естествено, нежно и ефективно решение за възпалено гърло и суха кашлица при децата.

 

Още от PHOENIX Pharma

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook