Меню

Изберете възраст

Допелхерц® Актив Мама

По време на бременност и кърмене, наред с другите важни витамини и минерали, които една бъдеща майка трябва да си набавя, от ключово значение е и достатъчният прием на омега-3 мастни киселини.

Те имат отношение към пълноценното развитие на мозъка, зрението и нервната система на плода и кърмачето и са незаменими, тъй като организмът не може да ги произвежда. Важни техни представители са ейкозапентаеновата (EPA) и докозахексаеновата (DHA). DHA е важна за нормалното ембрионално развитие на очите и мозъка, a EPA – на сърцето.

Развитието на бебето зависи от много фактори и започва още от утробата. Разбира се, най-добрият начин, по който бъдещата майка може да повлияе това да се случи е чрез правилната диета. Омега-3 мастните киселини се съдържат в по-големи количества в някои морски студеноводни риби, като херинга, сьомга и др., които е препоръчително да присъстват в диетата ни поне два пъти седмично. Вегетарианците пък могат да си ги набавят от някои видове ядки, като орехите например.

Технологията на производство на всяка капсула Допелхерц® Актив Мама осигурява висока степен на чистота на съставките. Така майчиният организъм приема необходимото количество незаменими Омега-3 мастни киселини за плода без риск от прием на замърсени рибни продукти.

Важно е да се знае, че Омега-3 мастните киселини, както и други полези вещества достигат до бебето посредством майчината кърма.

Допелхерц® Актив Мама е пълноценна комбинация от витамини, минерали, Омега-3 мастни киселини и фолиева киселина подходящи както за бременните и кърмещите дами, така и за планиращите бременност.

Повече за продукта можете да научите тук.

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook