Меню

Изберете възраст

Голамир 2Aкт Спрей без алкохол


Специално разработеният иновативен продукт Голамир 2Акт от Абока се прилага при симптоми на възпаления или болки в гърлото, в следствие на вируси, бактерии, алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени). Голамир 2Акт намалява болката и защитава гърлото посредством двойно нефармокологично и противовъзпалително действие като допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии. Голамир 2Акт се предлага в две форми като специално за децата се предлага Голамир 2Акт спрей без алкохол, подходящ за деца над 1 година.

Съдържание

Благодарение на растителният молекулен комплекс ActiFilm DOL, спреят действа срещу болка, парене и затруднено преглъщане, предпазвайки лигавицата от тригерите на дразнене. ActiFilm DOL е съставен от танини, смоли, полизахариди и флавоноиди, които образуват филм с бариерен ефект с двойно действие, което предпазва и нормализира лигавицата и нейната повърност. Добавените етерични масла от евкалипт и мента дават освежаващ ефект. Продуктът е без глутен с приятен вкус. Предлага се в удобна опаковка от 30 мл.
 

Дозировка

Голамир 2Aкт Спрей без алкохол

  • По 4 впръсквания до 4 пъти дневно при деца от 1 до 6 г.
  • до 8 пъти дневно при при деца над 6 г.

Голамир 2Aкт Спрей

  • По 4 впръсквания до 4 пъти дневно при възрастни и деца над 6 години.


Повече за Голамир 2Aкт Спрей без алкохол и Голамир 2Aкт Спрей ТУК.

Още от Aboca

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook