Меню

Избери възраст

Комплект БОЧКО „От първия ден“

Комплект БОЧКО „От първия ден“

Това е комплектът, от който се нуждае всяка майка на новородено.
Той включва трите незаменими Бочко помощника:

 

 

Бебешки шампоан за коса и тяло
Липа и лайка, 400 мл

Нежно измива косата и почиства кожата на бебето. Успокоява и овлажнява  благодарение на добавения екстракт от лайка. Чистата формула на шампоана Бочко е без дразнещи съставки (SLES) и с нежен хипоалергенен аромат.


 


 

Мляко за тяло Маслина, 200 мл

Грижи се за необходимото подхранване на деликатната кожа на бебето още от първия ден. Вложеното натурално масло от маслина подхранва кожата и я прави по бебешки мека. Добавеният пантенол задържа естествената влага  в кожата и спомага за нейното постоянно обновяване.Крем при подсичане и кожни раздразнения Смрадлика, 50 мл

Укрепва и защитава кожата в зоните, застрашени от подсичане. Двете важни съставки в крема – екстракт от смрадлика и цинков оксид, облекчават зачервената и раздразнена  кожа  и помагат за нейното бързо възстановяване.

 

И за да бъде удобно както на мама, така и на бебчо, в комплекта е добавена и мека памучна пеленка. Тя ще ти помага при приспиване, гушкане и повиване, и е идеална за разходки.

 

Обърни внимание на кутията – тя ще ти служи, когато бебчо порасне като специално местенце, където да съхраняваш малки спомени с твоето мъниче.

 

Регистрирай се ТУК и спечели 1 от 100 комплекта или отстъпка от 30%, с която да го закупите ексклузивно от 

 

Повече за продуктите Бочко за грижа за бебето научете тук.

 

Производител: Лавена

Адрес: гр. Шумен, 9700 ПК114
Индустриален квартал

Телефон: 054 850138

Имейл: office@lavena.bg

Факс: 054 850119

www.lavena.bg

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook