Меню

Изберете възраст

Lactoflor Kids Българския синбиотик за бебета и деца

 

Lactoflor Kids е 100% натурален, български синбиотик за бебета и деца, който съдържа 7 щама лактобацили и бифидобактерии с пробиотични свойства и е подсилен с природни фибри – пребиотик (олигофруктоза). Приложени при малки деца, освен че помагат при конкретен проблем в стомашно-чревния тракт, те могат да способстват за своевременното формиране на здравословен състав от чревни бактерии и да поддържат траен баланс в храносмилателната система на бебета над 6 месеца и подрастващите.
Приемът му спомага още за укрепване на имунната система в борба срещу вируси и инфекции, облекчавайки техните симптоми – подуване на корема, колики, диария и др.

Освен лечебно, Lactoflor Kids може да се използва при смяна на климат, вода и храна при пътувания, при антибиотично лечение като и смяна на сезоните с цел превенция и запазване на баланса в коремчетата на децата.

Повече за Lactoflor Kids тук.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook