Меню

Избери възраст

Мляко за тяло Бочко 200 мл

Мляко за тяло Бочко 200 мл

 

Бебешките млека за тяло Бочко се грижат за необходимото подхранване и хидратиране на деликатната кожа на твоето малко съкровище. Нежните и гладки формули попиват бързо, без да оставят следи. Те са дерматологично изпитани и подходящи за употреба още от първите дни.

 

Бочко Мляко за тяло Маслина

Кожата на твоето мъниче е видимо по-тънка и нежна от кожата на възрастните. Затова има нужда от ежедневно подхранване, овлажняване и защита. Грижовната формула на млякото за тяло ще ти помогне за това.

 

Масло от маслина

Масло от маслина. Действа овлажняващо, успокояващо и антиоксидантно. Това е една от най-древните козметични съставки, познати на човечеството. Маслото от маслина помага за много добра попиваемост и поносимост от кожата на козметичните продукти, в чиито състав влиза. Пантенол (провитамин В5). Една от най-важните съставки за почти всеки козметичен продукт! Прониква през външния слой на кожата, влияе задържащо на естествената влага, стимулира растежа и обновяването на клетките. Ускорява синтеза на липиди и белтъци, което регенерира кожата. Действа като успокояващо средство при раздразнения и кожни проблеми.

 

 

Бочко Мляко за тяло Лавандула

Вложихме прекрасната лавандула и в бебешко мляко за тяло, за да осигуриш на твоето малко съкровище необходимото подхранване на кожата, съчетано с успокояващ ефект. Идеално за нанасяне след вечерната баня.

Лавандулов екстракт

Омайната лавандула расте като красив храст и има силно въздействащ аромат, познат на хората още от древността. Екстрактът от лавандула действа успокояващо, антисептично, подхранващо и стимулира регенерацията на клетките.

 

 

Употреба на бебешките млека Бочко

Изсипете количество върху дланта си и леко затоплете емулсията с ръце. Нанесете с нежни масажни движения върху подсушена кожа.

 

Съвет от Бочко

Полезно е да знаеш, че мляко за тяло може да нанасяш по-често през деня и в зоните, застрашени от подсичане и кожни раздразнения. Такива са сгъвките на ръчичките, вратлето, крачетата и в зоната на пелените. Честото овлажняване в тези зони води до замърсяване и възпаление. За да ги поддържаш чисти, трябва да ги почистваш често, а така кожата се изсушава.

 

Повече за продуктите Бочко тук.

 

Производител: Лавена

Адрес: гр. Шумен, 9700 ПК114
Индустриален квартал

Телефон: 054 850138

Имейл: office@lavena.bg

Факс: 054 850119

www.lavena.bg

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook