Меню

Изберете възраст

Необианацид при киселини и рефлукс


Необианацид киселини и рефлукс таблети успокояват усещането за киселини и парене в стомаха. NeoBianacid изпълнява защитно локално действие, наподобявайки защитната способност на мукуса, физиологично присъщ на стомашната лигавица. 
 

Съдържание

Poliprotect*: синергичен комплекс от полизахариди получени от Алое вера, Слез и Лечебна ружа и естествени минерали. Титриран в полизахариди (молекулно тегло над 20 000 Dalton); флавоноидна фракция* получена от Лайка и Женско биле. Съдържа още: тръстикова захар*, гума арабика, естествен аромат на мента.  

*Съставка от биологично земеделие.


Дозировка

Една таблетка при необходимост, като се остави да се разтвори бавно в устата. В случай на гастроезофагиален рефлукс се препоръчва една таблетка след основните хранения и една преди лягане. При парене и тежест, свързани със затруднено храносмилане (диспепсия) – една таблетка след хранене. Във всички случаи, при необходимост, приемът може да се повтори няколко пъти дневно, дори на кратки интервали.

Продуктът е подходящ за деца от 6-годишна възраст, бременни и кърмещи жени и е подходящ за продължителни периоди на прием.

Повече за Необианацид тук.

Още от Aboca

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook