Меню

Избери възраст

Олио за тяло Бочко с натурални масла и екстракти

Олио за тяло Бочко с натурални масла и екстракти

Бебешките олиа за тяло Бочко успокояват, подхранват и овлажняват бебешката кожа. Попиват бързо, без да оставят мазни следи. Дерматологично тестваните им формули са подходящи за употреба още от първия ден. Те са идеални и за така важния за бебето масаж.

 

Бочко Олио за тяло Пшеничен зародиш  

Разфасовка 150 мл

В търсене на най-доброто решение за богато подхранване, съчетано с деликатно докосване за бебешката кожа, избрахме ценното масло от пшеничен зародиш. То е богато на витамини, фолиева киселина и омега-мастни киселини. Призванието му е да помага за полезния бебешки масаж.

Пшеничен зародиш масло/естракт

Богато на подхранващи вещества масло от пшеничен зародиш спомага за изграждането и заздравяването на клетките, предпазвайки кожата от вредни външни въздействия. Екстрактът е абсолютен шампион по съдържание на естествен витамин Е. Този витамин стимулира най-важните процеси в кожата - образуването на колаген и еластин, производството на нови кожни клетки, и защитава от свободните радикали. Богат на витамини А, В, D, F, PP, пантотенова и фолиева киселина, омега-мастни киселини и бета-глюкани - вещества, които стимулират естествената защита на кожата срещу микроорганизмите, замърсяването и ултравиолетовите лъчи.

 

Бочко Олио за тяло Лавандула

Разфасовка 150 мл

Успокояващото лавандулово докосване е идеално за вечерния масаж на бебето. След баня, когато подготвяш своето малко ангелче за сън, довери се на нежното като майчина милувка бебешко олио Бочко.

Лавандулов екстракт

Омайната лавандула расте като красив храст и има силно въздействащ аромат, познат на хората още от древността. Екстрактът от лавандула действа успокояващо, антисептично, подхранващо и стимулира регенерацията на клетките.

 

 

Употреба на бебешките олиа Бочко

Изсипете количество върху дланта си и леко затоплете олиото с ръце. Нанесете с нежни масажни движения върху подсушена кожа, докато попие. Масажът спомага за стимулиране на кръвообращението и обмяната на веществата в клетките, а бебето се наслаждава на допълнително внимание.

 

Съвет от Бочко

Още моменти на нежно докосване ви предстоят при вечерния масаж. Разучи в интернет или се консултирай с педиатър колко често и какъв масаж да правиш на своето малко съкровище. В първите месеци бебето прекарва по-голямата част от денонощието в легнало положение. Масажът ще раздвижи кръвообращението, ще подобри тонуса и ще започне да оформя мускулатурата.

 

Повече за продуктите Бочко тук:

 

Производител: Лавена

Адрес: гр. Шумен, 9700 ПК114
Индустриален квартал

Телефон: 054 850138

Имейл: office@lavena.bg

Факс: 054 850119

www.lavena.bg

 

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook