Меню

Изберете възраст

OSMOFORCE KIDS - охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения

OSMOFORCE KIDS - охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения

OSMOFORCE KIDS е хидрогел, който има охлаждащ ефект след нанасяне върху кожата, благодарение на осмозата, а това може да доведе до успокояване на сърбежа асоцииран с варицела и други. Хидрогелът охлажда и успокоява, подобрява състоянието на раздразнената от обрива кожа. Подпомага собствените ú възстановителни процеси и ограничава възможността за появата на белези. 

При варицела гелът помага да се избегне цикълът СЪРБЕЖ – ЧЕСАНЕ – ИНФЕКЦИЯ и попомага за заздравяването на пъпките (везикулите). Охлаждането намалява нуждата от чесане, хидратирането позволява на кожата да се възстанови по естествен път, намалявайки възможността за оставане на белези.

OSMOFORCE KIDS не повлиява, не въздейства върху произхода на дискомфорта в т.ч. и на „шарката”, а само подобрява състоянието на раздразнените участъци от кожата. Подходящ е при ухапвания от насекоми, допир с растения, слънчево изгаряне.

OSMOFORCE KIDS има мека консистенция и бързо се абсорбира от кожата. Съдържа революционно новата технология наречена Osmo4.

OSMO4 е патентована формула, базирана на синергичното действие на glycerol и glycol, затворени в карбомерна структура.

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел е с клинично доказана ефективност.

Подходящ за възрастни и деца над 6 месечна възраст.

Повече за OSMOFORCE KIDS тук.

Още от Макаве ЕООД

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook