Меню

Изберете възраст

Рибчо - рибено масло + Вит. D3

Рибчо - рибено масло + Вит. D3

“Рибчо” (рибено масло + Вит. D3) е силен съюзник в подкрепа на детския имунитет, чийто ползи са познати на човечеството от векове

Есента е период на адаптиране за детския организъм към по-студеното време и връщането отново в „училищен режим“, а това води до стрес и намалява способността на тялото да се бори с бактериите и вирусите.

За да им помогнем да се справят, е важно да не пренебрегваме силата на Омега-3 есенциалните мастни киселини, които съдържа рибеното масло в „Рибчо“. Те са необходима и важна част от храненето на децата, особено на по-малките, бидейки мощен имуностимулатор, като допринасят за нормалната функция на мозъка, зрението и нормалната сърдечна функция.

Необходими са за ежедневните физически и интелектуални потребности на децата. Спомагат за нормалното развитие на нервната им система, докато растат и подобряват капацитета на тяхната памет и внимание.

Любимият на децата „Рибчо“ от ABOPharma съдържа важните Омега-3 мастни киселини. Продуктът е създаден специално за деца и отговаря на високите стандарти за чистота на състава, като произходът на рибеното масло в него е гарантирано от Исландия, където са едни от най-чистите води за риболов.


Защо „Рибчо“ е подходящ за вашето дете?
  • Спомага за укрепване на имунната система и предпазване от чести грипни и простудни заболявания;
  • Действа в посока намаляване на инфекциите на горните дихателни пътища, които често съпровождат началото на учебната година при децата;
  • Подпомага възстановяването и укрепването на организма след тежки заболявания;
  • Спомага за нормалното развитие на нервната система в детето, докато расте, подобрявайки капацитета на неговата памет и внимание;
  • Съдейства за развиване на вербалните способности на децата по време на учебния процес;
  • Подобрява състоянието на деца със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност;
  • Спомага за предпазване от алергични реакции в ранна детска възраст;
  • Подобрява храносмилането и спомага за пълноценното усвояване на хранителните вещества в детския организъм и за извличането на жизнената енергия от тях.

Комбинацията на Омега 3 мастните киселини с витамин D3 в „Рибчо“ допринася за поддържане на нормалната функция на мускулите и има отношение при изграждането на костите, зъбите и кожата при децата. Витамин D3 допринася и за нормалното усвояване на калций и фосфор от организма.


Препоръчителен прием: 5 капсули на ден без да се дъвчат, с повече вода.

Не е подходящо за деца под 3 годишна възраст, поради трудност при поглъщане на капсулата.


ПОРЪЧАЙ ТУК!

 

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook