Меню

Изберете възраст

Томбола с награди от Miniland

Томбола с награди от Miniland

Ако сте начинаещи родители и ви трябва помощник – електронният бебешки дневник е за вас! Регистрирайте се, за да го тествате безплатно! Може само да спечелите! 

Развълнувани сме да споделим с вас първия партньор, които избрахме заради общата ни мисия – грижа за бебето и неговото развитие. Това са хората от "Бебе бутик 9+", вносител на марката Miniland, чиито продукти са в помощ на развитието на децата от раждането до 14-годишна възраст. 

До края на годината, след безплатна регистрация в дневника, ще участвате в томболи за различни подаръци от Miniland. А след покупка на абонамент за дневника ще получавате код за 20% отстъпка на всички Miniland продукти, закупени от "Бебе бутик 9+" в София или от онлайн магазина – www.9plus.bg

Ако следите марката, вероятно знаете, че произвежда продукти за бебета и образователни играчки. 

Продуктите за бебета Miniland Baby са иновативни, високотехнологични и безопасни уреди и аксесоари за хранене, хигиена и ежедневна грижа.

Образователните играчки Miniland Educational развиват различни умения на децата – фина моторика, креативност, логическо мислене.

Компанията-производител, Miniland Group е създадена в Испания през 1962 г. Сертифицирана е с ISO 9001, което гарантира високото качество на продуктите.

Вероятно вече разбрахте защо харесваме марката и решихме да я споделим с вас, нали?

Регистрирайте се безплатно за електронния бебешки дневник до 31.12.2022 и един от вас ще спечели възглавница за кърмене + успокояващ пояс при колики на обща стойност 126 лв.
 


Miniland Възглавница Naturfeeding – Ергономична възглавница за кърмене. Калъф (свалящ се), изработен от 100% органичен памук. 

Виж повече


Miniland Успокояващ пояс при колики Naturcalm – Създаден, за да успокоява коликите и газовете при малките бебета. Съдържа естествени семена от просо, а калъфът е направен от 100% органичен памук.

Виж повече


Името на спечелилия в томболата ще бъде обявено тук до 5.01.2023 г, а промокод за отстъпката ще бъде изпратен на всички, закупили дневника. 

Вижте пълните правила на томболата. С участието си, вие се съгласявате с тях.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook