Меню

Изберете възраст

Възрастов бюлетин

Все се чудите дали не пропускате нещо важно?

Важните неща за вашето дете са в нашия възрастов бюлетин. Ние издирваме, четем, следим последните новости, проверяваме. Питаме, консултираме и пишем с лекари, ерготерапевти, психолози, медицински сестри, акушерки, родители, консултанти по кърмене, специалисти по ранно детско развитие, специалисти по хранене. 

Помагаме ви да се чувствате сигурни, че правите важните неща. Навреме.  Направете си профил при нас.

 

 

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни. 

През първата година на детето всеки месец ще получавате информация за развитието, отглеждането, здравето, храненето, възпитанието. В периода от 1 до 3 г ще получавате бюлетин през 3 месеца.

ВАЖНО: Някои пощи имат автоматични анти-спам настройки. Това означава, че нашите писма могат да попаднат директно във вашата папка Спам и да не получите очаквания бюлетин нито веднъж. За да избегнете това:

- Проверете си пощата, с която сте се регистрирали, веднага след като създадете профила си. Ако не откриете потвърждаващ мейл от нас, потърсете го в спама. Ако е там - влезте в него и изберете бутона НЕ Е СПАМ.

- Добавете имейла адреса, от който сме ви изпратили нашето писмо, към вашия списък с контакти.

 

Създаване на профил за получаване на възрастов бюлетин 

 

Харесай ни във Facebook