Меню

Изберете възраст

Възрастов бюлетинНие издирваме, четем, следим последните новости, проверяваме. Питаме, консултираме и пишем с лекари, акушер-гинеколози, акушерки, ерготерапевти, психолози, медицински сестри, родители, консултанти по кърмене, специалисти по ранно детско развитие, специалисти по хранене. 

Помагаме ви да се чувствате сигурни, че правите важните неща. Навреме.  

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ ЗА ВЪЗРАСТОВ БЮЛЕТИН


Това е първата стъпка, за да получавате най-важното знание и информация точно, когато са ви нужни – по пътя на вашата бременност и грижа за детето. През бременността ще ви изпратим бюлетини за всеки триместър. През първата година на детето всеки месец ще получавате информация за растежа и развитието, отглеждането, здравето, храненето, родителството. В периода от 1 до 3 г ще получавате бюлетин през 3 месеца. 

ВАЖНО: Някои пощи имат автоматични анти-спам настройки. Това означава, че нашите писма могат да попаднат директно във вашата папка Спам и да не получите очаквания бюлетин нито веднъж. За да избегнете това:

  • Проверете си пощата, с която сте се регистрирали, веднага след като създадете профила си. Ако не откриете потвърждаващ мейл от нас, потърсете го в спама. Ако е там – влезте в него и изберете бутона НЕ Е СПАМ.
  • Добавете имейла адреса, от който сме ви изпратили нашето писмо, към вашия списък с контакти.

 

Харесай ни във Facebook