Меню

Изберете възраст

Томболи-правила

Правила за провеждане на томболи и игри на случаен принцип

Последна актуализация: 17.10.2022 г

Томболите на "Дневникът на мама и татко" са насочени към семейства, очакващи дете или имащи дете до 1 годишна възраст. Участието и спечелването на обявените в тях награди не е обвързано с покупка.  Организират се от Римембранд ЕООД и се анонсират на app.namama.bg/tombola и през официалните канали на марката. Вземайки участие в тях, вие приемате и се съгласявате да спазвате описаните по-долу правила за провеждането им. 

Кой може да участва

За да участвате, към момента на участие трябва да имате навършени 18 години, да живеете на територията на България, да не сте служител на „Римембранд“ ЕООД и да не сте организатор на съответната томбола или пряк роднина на такъв. Не се допуска участие от фалшиви профили и други начини, целящи по-голям шанс за печалба. Такива участници могат да бъдат отстранени от организатора.

Как да участвате

За участие и спечелване на обявените в томболите артикули се изисква да имате създаден профил в електронния бебешки дневник.

Създай профил
 

Награди

 1. В периода на регистрация за всяка томбола всеки участник има право да спечели една награда. 
 2. Тегленето на имената на печелившите се извършва на обявената за всяка отделна томбола дата, на случаен принцип сред всички участници, отговарящи на по-горе посочените изисквания. 
 3. С регистрацията си, участниците се съгласяват потребителското им име и името им да бъде публично оповестено, в случай че бъдат изтеглени в томболата. 
 4. Ако победителите желаят, след получаване на наградата, те могат да предоставят на Дневникът на мама и татко снимка, в която се вижда и получената награда. С изпращането на снимка, те се съгласяват тя да бъде използвана без ограничения от издателя на Дневникът на мама и татко, включително да бъде предоставяна и използвана от фирмите, осигурили наградата. 

Обявяване на победителите и изпращане на наградите

 1. Спечелилите ще бъдат обявявани на app.namama.bg/tombola (//www.namama.bg/item/tombola-miniland, ред. 1.11.22), както и по имейла, с който са се регистрирали.
 2. В 7-дневен срок те ще бъдат уведомени по имейл и трябва да потвърдят начина на получаване на наградата в рамките на още 7 дни от датата на имейла. 
 3. Непотърсени награди след изтичането на този срок не подлежат да получаване. 
 4. Ако при регистрацията си сте посочили фб или телефон, ще бъде направен еднократен опит да се свържем с вас и чрез тези канали.
 5. С участието си се съгласявате данните ви (име, адрес, телефон, имейл) да бъдат използвани и предоставени от Римембранд ЕООД на партньорската организация, осигуряваща съответния подарък. 
 6. Партньорската организация или Римембранд ЕООД ще организира изпращането на наградата до победителя адрес или офис на куриерска служба в рамките на 7 дни от получаване на адрес за изпращането им от печелившия участник.
 7. С участието си в томболите, организирани от Римембранд ЕООД и техните партньори, вие приемате официалните правила и условия, публикувани тук. 
 8. Организаторът Римембранд ЕООД не носи отговорност за забавяне на доставката на награди, причинена не по негова вина, за неполучени награди поради грешен или непълен адрес и контакти на участника, за заявени, но невзети от офис на партньорска или куриерска фирма награди в 7-дневен срок от датата на заявяването им.
 9. При непотърсени в срок награди, организаторът има правото да ги предостави на друг участник след ново теглене на томбола или да ги задържи за следваща игра. 

 

Лични данни

С участието си в томболите, организирани от Римембранд ЕООД и техните партньори, вие:

- приемате Общите условия на сайта на Римембранд ЕООД и декларирате, че сте запознати с нашата политика за защита на личните данни

- декларирате, че сте съгласни личните ви данни (Имейл адрес, потребителско име, град, снимки) да бъдат обработвани от Организатора или от определено от него обработващо данните лице, за целите на оповестяването на победителите в играта и изпращането на наградите. 

Римембранд ЕООД се задължава да съхранява, обработва и ползва личните данни на Участниците, съгласно предписанията на Закона за защита на личните данни.

 

Харесай ни във Facebook