Меню

Изберете възраст

Дентален Център MEDICAL DENT, София

бул. Джеймс Баучер 114

ПЛАТЕНО

Грижа за лечение и обучение най-малките

Денталното здраве при подрастващите има важна роля за състоянието на устната им кухина в последствие. С годините неразрешените проблеми се задълбочават. Именно затова е важно децата ни да посещават зъболекари, в обособени за целта клиники, предлагащи кабинет по детска стоматология.

Оралната хигиена и профилактика започва още от ранното детство и има огромно значение за оралното здраве на децата в бъдеще. Затова в MEDICAL DENT сме обособили детски кабинет, намиращ се в София, в който най-малките могат да получат индивидуална програма за дентална грижа и третиране на проблемните зони без болка и страх. В допълнение към балансирания ни подход, тук могат да бъдат научени на правилни хигиенни навици и техника за миене на зъбите, която ще им гарантира по-чисти и здрави зъби. При първата среща със зъболекаря децата имат възможност да се запознаят със зъболекарския стол, да преодолеят първоначалните си съмнения.

При следващо посещение се организират игри, свързани със зъболекарските принадлежности, с цел детето да приеме зъболекарската работа с любопитство.

За подрастващите, клиника MEDICAL DENT предлага и най-модерната система за превенция на кариеса на дъвкателните зъби - поставяне на силанти, на разумни цени. Силантите се поставят върху зъбите с дълбоки участъци, които са труднодостъпни за почистване и предразполагат развитието на кариеси. Процедурата е изключително лека и е препоръчителна за деца с изразен рисунък на зъбите или по-ранен пробив на постоянни зъби.

За малките пациенти с показания в общото здравословно състояние (например деца с множествена склероза), предлагаме лечение под пълна упойка с опитен анестезиолог. Подрастващи със силен страх от стоматологично лечение също се повлияват от лечение под упойка.

Често задавани въпроси за детската стоматология

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Харесай ни във Facebook