Меню

Изберете възраст

Принцеса Лилифее и омагьосаният цирк

Принцеса Лилифее и омагьосаният цирк

В Омагьосаната гора е пристигнал цирк! Когато на следващата сутрин мишчиците Синди и Клара, мечето Бруно и зайчето Хенри изчезват, Лилифее веднага се досеща къде да ги намери, но не е толкова лесно да ги върне у дома. Оказва се, че Ръмбъл Дъмбъл ­ директорът на цирка, е зъл магьосник...

За поредицата:

Добре дошли в приказния свят на принцеса Лилифее - ­ феичката с добро сърце и големи мечти!
Всяка от книгите за Лилифее е като бижу ­ с бляскави елементи по корицата и всички страници и с подарък изненада. 
Тези книги са преведени на 25 езика, продадени са над 1.8 милиона копия. За Лилифее е създаден анимационен филм, а през 2011 г. е записана и аудио книга, озвучена от световно известната поп-певица Ким Уайлд.

Книгата "Лилифее и омагьосаният цирк" оживява с приложение за смартфони и таблети!


Освен като традиционна книга "Принцеса Лилифее и омагьосаният цирк", може да си взаимодейства с децата и чрез игра - приложение за смартфони и таблети. Не е нужно да имате приложението, за да четете книгата и цената за него не е включена в цената на книгата.


Приложението анимира илюстрациите в книгата. На дисплея на устройството ги виждате обемни и раздвижени, можете да играете и да се снимате със самата Лилифее и другите герои от историята.


Изтеглете и инсталирайте приложението на следните линкове:
за продукти на Apple
за Aндроид


Трейлър на приложението можете да видите ТУК

След като изтеглите и инсталирате приложението, отворете книгата на някоя от страниците, отбелязани със специалния знак (златна корона - разгледайте снимките в описанието на книгата). След няколко секунди на дисплея на устройството се появява кратка задача, свързана със сюжета на книгата. 
Приложението дава възможност дори да се снимате с анимираните герои и да публикувате директно снимката във Фейсбук.

 

ТУК може да разгледате книгата в нашата онлайн книжарница.

Харесай ни във Facebook