Меню

Изберете възраст

Другите за нас

Другите за нас


За електронния дневник:

 

Приложението е прекрасно. Има достатъчно много информация за всеки месец. Може да се следи развитието на бебето, което много ме улеснява.

Деница

Приложението е страхотно! Използвам го ежедневно. Както тракерите за сън, храна и смяна на пелени, така и дневника с всички стикери. Нямам търпение да го попълня за цялата година на нашето бебе и да го разпечатам, защото това са прекрасни спомени! Препоръчвам горещо на всички родители!

Красимира, Гр. София

Благодаря на Дневника на мама и татко за пълната, адекватна и разбираемо представена информация. На практика, на платформата винаги съм намирала отговори на въпросите, които ме интересуват, във връзка с отглеждането и на двете ми деца.

В. Еленкова

 

Откакто станах майка, времето е някаква различна величина. Има моменти, в които то е спряло - когато детето ми се смее на някоя моя лиготия, има и моменти, в които лети - когато се опитвам да свърша сто неща в интервалите на будуване. В случаите, когато времето лети, често изпускам нишката кое кога съм свършила, особено когато рутинните неща станат машинални. В тези моменти дневникът е толкова удобен, че просто нямам идея как са се справяли нашите майки и баби с всичко. Вместо да се чудя кога смених памперса и да се опитвам да асоциирам действието с нещо (с кого си писах тогава или кой ми звънна), за секунди въвеждам всичко на момента и готово. Да, има стотици други приложения на пазара, но ако може да е на родния ти език, нима това не улеснява нещата :)

Биляна Занкова

 

Регистрирам се преди да родя и нямам търпение да започна да попълвам в дневника всичко, свързано с бебчето, защото освен че е невероятна помощ да си правим записки, докато умората взима превес, а умовете на младите родители са се отделили от техните тела, дневникът ще улесни консултанти, педиатри, родителите, а и ще остане невероятен спомен за нашите деца! След години няма да се чудя как да отговоря на въпроси, свързани със захранването, съня, килограми и т.н., а просто ще отворя разпечатаната си версия на дневника! А ако съм прилагала и красиви снимки, ще е невероятен спомен! Благодаря за тази прекрасна възможност и положителните емоции, вълнението и помощта, която сте за младите родители!

С уважение, Паолина, София

 

Приложението е уникално съчетава всички важни за всяка майка записи,които са необходими за да се проследи развитието на бебето от първия ден. Растеж,тегло,хранене смяна на памперса.Нещата които по принцип записваме в тефтера тук много лесно се въвеждат,всичко е синтезирано на едно място,не е необходимо да се търсят те винаги са на разположение само влизаш в приложението и готово!Горещо препоръчвам на всички настоящи и бъдещи майки!

Наталия Пашова, Габрово

 

Страшно удобно е някой да помни вместо теб, било то и приложение. Използвам от месеци чуждестранни такива, но бих се радвала да мога да използвам и наше си. Следенето на всичко е страшно удобно, вече не се чудя "Това дете защо е пак гладно" и връщайки лентата назад да осъзная, че са минали 3 часа вече, а с дете определено времето лети. Ние сме супер майки, но и Батман има нужда от своя Робин :)

Т. Тодорова

 

Изключително полезно за проследяване на развитието на детето през неговите първи "стъпки" в живота. Систематизирано по месеци позволява и успокоението на родителите, че не изпускат нещо важно от милионите неща, които трябва да направят в различните етапи. Благодаря ВИ за изключителния труд, който сте положили с разработването на този електронен дневник!

Теди

 

Сайтът ви е бил моя упора и подкрепа в безсънните нощи с първото ми дете, когато търсиш съвет за ключови въпроси и онези първо моменти на притеснение дали всичко е наред с малкия човек. С второто ми дете имам всичко това в едно приложение и още повече отгоре.

Благодаря ви!

Диана, гр. София

 

Приложението е страхотно, в него не само можеш да записваш всичко свързано с растежа и развитието на бебето, но и да откриеш много полезна информация събрана на едно място. Голямо предимство е, че всички данни са в теб по всяко едно време и може лесно да се свалят

Т. Пашова, гр. Пловдив

 

Изглежда практично и полезно и най-хубавото е, че човек лесно се ориентира и не отнема много време. Смятам, че ще е голям помощник в ежедневието на всяка майка.

Павлина Борянова, с. Балкански, област Разград.

 

Приложението е страхотен помощник в ежедневните грижи за малкия герой вкъщи. С него изоставих хартиения дневник, който сама си водех. Освен това имам достъп до цялата си информация по всяко време.

Аделина Андреева

 

Много съм щастлива да ползвам подобно българско приложение, което не отстъпва на чуждестранните. Харесва ми, че е на български език и включва всички най-важно свързано с моето момиченце.

Б. Борисова

 

Дневникът е полезен за родителите, удобно е, че е на телефона, винаги може да се покаже на лекар. Следят се много показатели в развитието и храненето на бебето и улеснява родителите.

 

Яница

 

Много е приятно да използваш приложението, защото на още едно място виждаш прогреса на детето си и се вдъхновяваш и радваш на развитието му.

 

Плами

 

Много удобно, всичко на едно място, може да се споделя с таткото, и то на български. Супер! Благодаря!

 

К. Момчева


Няма второ място в интернет пространството като вашето, на което се доверявам смело и чета с интерес.

Наталия Асенова, СофияСтрахотни сте! Всеки път - тъкмо започвам да си задавам въпроси наум за предстоящия месец от развитието на моето дете... И хоп - екипът Ви ми дава отговор :) 

Дафина, Асеновград
(за нашия бюлетин)


 

Чрез сайтa „Дневникът на мама” успокоявам страховете си, информирам се за възрастовото развитие на детето и намирам нужна информация по належащ въпрос. Статиите са на достъпен език с достатъчно информация и подробности. Радвам се, че открих място, където мога да получа отговори на всичките си въпроси. Благодаря ви!

Йоана Рухова, ВарнаКнижката е супер полезна, докато детето е малко, а ти си пресен родител, когото от всичко го е страх и трепери!

Ели, СофияБлагодарна съм че Ви има защото намирам много полезна информация синтезирана на едно място!

Й.Таскова, БолярциДневничето си го имаме като настолна книжка от самото раждане на бебо. Татко също го чете и го нарича „учебника”. Дори и захранването направих както е обяснено в него, въпреки огромния обем информация, написана в интернет и други книжки, които имаме. Благодаря Ви много за чудесния „учебник”!

Елена Илиева, СофияРадвам се, че ви има и помагате на майките в отглеждането на децата им. Преди 14 г., когато родих сина ми, нямах такава полезна книжка. Затова се радвам, че ви има . Продължавайте все така.

Женя Янкова, ВарнаУсещането е спокойствие. Спокойствие, че ще се справиш в отглеждането​ на своето бебче.

Аделина, ПловдивСтрахотен сайт и много полезен за родителите!

Марияна Хаджиева, с. БарутинНямате идея колко пъти съм се обръщала към "Дневникът на мама и татко" (книжката и онлайн). Мноооого ми помогнахте и продължавате да го правите. Синът ми е на 10 месеца и продължавам да преглеждам книжката, а възрастовият бюлетин е супер идея, абонирана съм още от самото начало. Не гледам детето си "по книга", точно затова харесвам "Дневникът". Това че е безплатен е голям плюс :) ;) .

Е. Фотева, с. БанитеСтрахотна идея за този невероятен наръчник. За мен е изключително полезен. Не спирайте продължавайте така. Пазара е наводнен от всякакви книги за отглеждане на детето, но тук всичко е кратко и точно.

Еми, СофияМайките наистина имат нужда от такъв кратък наръчник, който да им бъде винаги под ръка, поне за да не се питат сами какво,що,къде и как да се направи, да се храни и т. н. Особено за майки, които живеят извън голям град и докато стигнат до лекар, например до детската консултация и т.н.

Илиана Тодорова, с. Добри дял, общ. В.ТърновоКнижката много ми помогна. Записвах всичко важно за мен – след всеки преглед мерките на детето ми, кога са поставени съответните ваксини, кога се появяваха зъбчетата. Отначало смятах, че това не се забравя, но добре че записвах :) Сега отново чакам бебе и имам нова книжка и за него. Информацията в книжката е много ценна за бъдещите родители, особено за тези, на които им е за първи път. Радвам се, че книжката попадна при мен навреме, за да се информирам и образовам.

Линда, София/ ПловдивСинтезирано и адекватно помагало за млади майки! Сърдечно благодаря!

Лора Стефанова, СофияКнижката е изключително полезна, както за мен, така и за съпруга ми:) Той стана много по-информиран и съпричастен към отглеждането на малката ни принцеса откакто книжката е като наръчник в дома ни. Странното е, че преди да забременея, родя и стана майка, имах професионални срещи с вас и много ви се радвах и възхищавах на всеотдайността ви към майките, към бъдещите родители и бебчетата, сега всичко това отново е така, но ви усещам и като част от нашето семейство. Това е така, защото се съпричастни към всеки един етап от развитието на нашата малка прекрасна принцеса Гергана!

Бъдете здрави, все така истински и уникални!

Маргарита, СофияНай-добрата книжка за отглеждане на деца. Всичко е описано на разбираем език, компактна е, а в същото време всичко е подборно описано, много добре систематизирана. Винаги съм я препоръчвала на други майки. Доста книги съм изчела, но като Дневникът на мама и татко няма!

Мария Янева, ВарнаБлагодаря ви, че ви има!

Петинка Илева, КарловоДневникът много ми помогна още от самото раждане, най-вече за кърменето, а и в последствие за масажи, гимнастика, за избора на козметика. От нея получавах компетентен и ясен отговор на всичко, което ме интересува и вълнува. Благодарим Ви!


Шенай Салиева, ШуменЗа първи път, докато бях бременна, получих книжката от братовчедка ми, която гледаше 6-месечната си дъщеричка. По това време имах събрани и много други материали за бременността и раждането (статии, 1 огромна енциклопедия, рекламни материали на различни продукти, бебешки списания и други), затова мина време докато стигна до Дневникът на мама (по времето, което братовчедка ми беше родила и получила книжката, тя се казваше все още така). Когато прочетох книгата, ми се изясниха много въпроси, които ме тревожеха и все не успявах да открия отговора им в други източници. Несъмнено книгата ми стана любимата: всичко е събрано на едно място, обяснено е разбираемо и изчерпателно, а същевременно е в малък и преносим формат. По-късно, в родилно отделение, декември 2016 г. и аз получих Дневникът на мама и татко. С удоволствие прегледах отново съдържанието, за да си припомня всичко съществено за първите дни на моето бебе. Забелязах, че на места пишеше за повече информация и видео материал да посетим страницата. Наложи ми се да изгледам клипа за кърменето, който ми беше от огромна помощ при първите дни след изписването, в които имахме проблеми със сукането на бебо. В момента моя приятелка е бременна и с удоволствие й прехвърлих Дневника. Тя също похвали книжката и сподели, че всички материали са много ясно написани.
Благодарим ви!


Стела Кръстева, Русе"Дневникът на мама и татко" е един прекрасен спътник при отглеждането на нашето малко съкровище - Иван. Наред с огромния обем от разнопосочна и противоречива информация, която ни залива ежедневно, е хубаво да получаваме реални и практични съвети по отношение на храненето и грижите за правилното развитие на нашето дете. Статиите, които откриваме на сайта www.namama.bg са с разнообразна тематика, изчерпателни и подготвени от специалисти, което на практика ги прави безценни! Благодарим Ви за огромния труд, който полагате и очакваме с нетърпение поредните интересни материали, с които да обогатим знанията си за отглеждане на най-малкия, но най-важен член от нашето семейство :)
С уважение,

Веселка и Георги Радославови, с. ТрудовецБлагодаря за прекрасната книжка. При всяко отваряне намирах отговори на въпросите си или насоки. Полезни бяха всички съвети за грижи, хранене /кърмене и психо-физическо развитие на бебето и детето. Искрено съм я препоръчвала на всички майки...

Илиана, ПловдивБлагодаря Ви, че Ви има!

Силвия Любенова, БлагоевградКато майка за първи път е много хубаво да има едно място от където да черпиш информация относно отглеждането на дете и се радвам че избрах това масто да е дневникът на мама! Има доста информация, която е от полза на млад родител като мен! Радвам се че Ви има!!!

Десислава, СофияПрез 2016 станах майка за първи път и бях доста притеснена, дали ще се справя. Имах купища въпроси, неонатолозите и педиатърката винаги бяха готови да дадат съвет, но много от отговорите намерих в книжката и сайта. В момента вашите събрани съвети са неразделна част от моето ежедневие и пръв помощник в отглеждането на нашия син. Благодарим ви!

В. Кюлева, СофияКнижката е страхотно помагало за мен.Друго не съм и търсила като информация. В нея е събрано всичко, което една майка би искала да знае...Спокойна съм, че я имам за втори път. Благодаря ви, че я има, тази книжка е уникална. Дори си я пазя от първото ми дете,като бебешки спомен :)

СофияДневникът на мама и татко ми даваше спокойствието, че има къда да прочета и науча неща, за които се колебаех. Най-голямото предимство беше, че винаги ми е под ръка.


Милена, СофияЕмоцията да си родител не може да се опише... Трябва просто да се изживее. С дъщеря ми израстваме заедно всеки ден. Учим се една от друга. Книжката ни е много полезна, като родители, които отглеждат първото си дете. Бюлетина, който получавам всеки месец ми е помагал да си отговоря на много въпроси. Продължавайте да бъдете в помощ!!! Успех :)


Д. Манова, ПловдивВсичко в книжката е перфектно написано. Много ми харесва, че за всяка една тема е написано всичко, разгледана е всяка подтемичка . Освен да Ви пожелая да продължавате все така , защото вашата книжката помага много на мамчета , които си нямат идея какво трябва да правят :)


Надежда Иванова, ВарнаИмам стария вариант, който ползвах с голямата ми дъщеря. Много полезна и удобна ми беше! Получих я от училище за бременни. Този път нямах възможност да посещавам училищата. Съответно и не можах да се сдобия с новата, за да я използвам с малката ми дъщеря, която е на 6 месеца. Рекламите не винаги са досадни, много често са полезни. Аз лично съм проучвала и използвала продукти, рекламирани в детски списания и в старата книжка - Дневникът на мама. Наистина, винаги мога да вляза в сайта, но книгата е съвсем друго нещо...Още си препрочитам разни неща, които ми бяха безкрайно полезни с първото ми дете. Поздрави!

К. Минчева, София 


 

Отговорите са събрани от нашата анкета, която е отворена за попълване от всички родители. Попълнете я и вие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Харесай ни във Facebook