Меню

Изберете възраст

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на платформата "Дневникът на мама и татко"

Последна актуализация на 12 април 2022 г

Общите условия са условията по договора, който подписвате с нас, а документът под това име е самият договор. Той се отнася до използването на съдържанието и услугите в нашето приложение и сайт.

Общите условия за използване на сайта и уеб приложението (наричано също електронен дневник) „Дневникът на мама и татко" и отделно общите условия за ползване на електронния ни магазин (ще ги намерите на shop.namama.bg) представляват договори между Вас и „Римембранд" ЕООД. С посещението на нашия уеб сайт и с регистрацията си в уеб приложението или в електронния магазин, Вие заявявате, че сте запознат/а и се съгласявате със съответните общи условия  и се задължавате да ги спазвате.

 Ако имате нужда допълнително да ги обсъдите с нас преди да ги приемете, пишете ни на dnevnikat@namamaitatko.bg.

1. Основни понятия в договора

Изброените по-долу понятия имат следното значение:


"ПОТРЕБИТЕЛ" е всяко физическо лице и юридичестко лице, което използва една или повече от услугите и ресурсите в сайта и приложението.

"ПАРТНЬОР" е всяко лице, с което “Римембранд ЕООД” се намира в договорни отношения, което има право да предоставя допълнителна информация за своите стоки/услуги на Потребителите на сайта.

"АВТОР" е всяко лице, с което “Римембранд ЕООД” се намира в договорни отношения във връзка с публикувани на сайта тектове, снимки, видео и др., създадени от това лице.

"УСЛУГА/ И" на приложението се дефинират като:

  • създаване и персонализация на потребителски профили посредством регистрация, която дава възможност за достъп до предоставяните през уеб браузъра на приложението информационни ресурси и функционалности.
  • достъп и използване на функционалностите за водене на дневник, записки, качване на снимки, ползване на тракери, споделяне на линкове, подреждане на въведените потребителски данни, записки и снимки по месеци и дати, съхранението на снимките на наш сървър и експортирането на архива от снимки заедно с пдф файл на дневника до изтичането на периода за ползването им (съгласно сроковете, в които използваме личните данни в политиките за личните данни)
  • достъп до опция за споделяне посредством приставките на социалните медии
  • абониране за възрастов бюлетин. Регистрация за него може да се направи еднократно – или само през приложението, или само през сайта. Достъп до профила с този абонамент получавате само през менюто за влизане в профила ви през сайта.


"УСЛУГА/ И" на сайта се дефинират като:

  • достъп до предоставяните през уеб браузър информационни ресурси/данни на сайта namama.bg и идентичния с него namamaitatko.bg, както и на техните поддомейни като app.namama.bg.
  • създаване и персонализация на потребителски профили посредством регистрация, която дава възможност за достъп до:

- получаване на email – бюлетини от регистрираните за услугата потребители на сайта.

- регистрация за участие в томболи и игри с награди чрез попълването на кодове, анкети или други условия, публикувани във връзка с участието на сайта namama.bg

- персонализирано представяне и реклама на продукти и услуги в бюлетините и страниците на сайта

  • достъп до секциите за коментари, споделяне и харесване посредством приставките на социалните медии


2. Съдържание 

Целта на нашата платформа е да информира настоящите и бъдещите родители по теми, свързани с отглеждането на техните деца. За да изпълним тази цел по най-добрия начин, ние организираме информацията в статии и представяния на инициативи, продукти, услуги, реклама и др. Тази информация достига до вас по 2 начина:

Като четете съдържанието в нашия сайт – в тези случаи събираме автоматично ваши лични данни, които не ви идентифицират лично, като вашия IP адрес, но ни помагат да анализираме и изготвяме статистика за посещаемостта на всяка страница в сайта и времето прекарано в нея.

Като си създадете профил в сайта или приложението – в тези случаи ни предоставяте ваши лични данни, които използваме, за да ви предоставим желаната от вас услуга: в сайта – абонамент за Възрастов бюлетин и показване на събития и инициативи, провеждащи се близо до вас; в приложението – ползване на неговите функционалности. 

Римембранд ЕООД си запазва правото да променя, премахва или коригира съдържанието в сайта и приложението, в случай, че има основателна причина за това, като например открити неточности, пропуски, грешки и т.н.

3. Бета версия

Уеб приложението (електронен дневник) е достъпно през уеб браузър на компютър, телефон или таблет. В момента то се предлага в първа т.нар. Бета версия (Beta version). Създателите си запазват правото да правят промени по съдържанието и функционалностите му. С регистрирането ви в приложението, включително с неговата покупка се съгласявате с това условие.

4. Услуги чрез създаването на профили на организации за представяне на техни продукти, услуги и събития

 (добавено на 29.03.2020)

Като персонален потребител или като представител на организация, вие можете да създадете профил с имейл адрес, предоставен ви от организцията, която представлявате. Достъпът до тази услуга става през менюто вход за партньори. Чрез такава регистрация на организации и физически лица, Римембранд ЕООД предоставя рекламно пространство в онлайн платформата си namama.bg/namamaitatko.bg за представяне на услуги, книги, събития, специалисти и други инициативи, които отговарят на целите и задачите на създаването й. Отговорността за тяхното качество и осъществяване се носи изцяло от този, който ги предоставя или представлява. Римембранд ЕООД не носи отговорност за последвала промяна на параметрите на въведената за тях информация, ако за такава не е постъпило своевременно уведомление. С кликане върху линк, потребителят може да бъде изпратен на сайта на съответната услуга, събитие или друга инициатива, който линк не е собственост на Римембранд ЕООД. Запазваме си правото да не приемем такава регистрация, ако тя не отговаря на нашите цели, визия и мисия. Преценката за това кои продукти, услуги, инициативи и др. могат да намерят място в платформата ни е изцяло на екипа ни. Не носим отговорност за качеството на предлаганите продукти, услуги и занимания, както и за качеството на интернет връзката, свързана с използването им.

5. Авторски права

Съдържанието на сайта и приложението е предназначено за лично използване с некомерсиална цел. Всички авторски права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Може да използвате материалите, поместени на сайта и приложението само за Ваша лична информация и употреба, както и да споделяте адреса на публикациите в социалните мрежи и блогове, без да ги публикувате наново.  Ако желаете да ползвате текстове, снимки, видео или друго от съдържанието на сайта и приложението за други цели, моля, свържете се с нас.

Информацията, поместена на сайта и приложението има за цел да обогати познанията ви в определени области, свързани с бременността и грижите за децата, но при всеки един случай, при възникване на здравословен или друг проблем, потърсете съвета на квалифицирани специалисти преди да предприемете каквито и да е било други действия.

“Римембранд ЕООД” не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитията в модул Календар на сайта namama.bg, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора (партньора).

6. Собственост. Вие (като физическо лице или организация, ако е приложимо) запазвате всички права и собственост върху Съдържанието, което сте въвели чрез своя профил в Платформата. 

7. Лични данни и конфиденциалност

"Римембранд" ЕООД, посредством сайта и приложението, е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни и предоставените от Вас лични данни и информация са защитени по силата на закона и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни

"Римембранд" ЕООД обработва личните данни на Потребителите съгласно Политиката за защита на личните данни.

"Римембранд" ЕООД има право да изготвя и предоставя статистическа информация за посещаемостта на сайта на своите рекламодатели/рекламни агенции, в които е посочена статистика за кликанията и действията на потребителите върху рекламни банери, линкове, статии, PR статии и други реклами, директен маркетинг, без да нарушава разпоредбите на закона за защита на личните данни и посочения по-горе Общ регламент за защита на личните данни.

С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на предоставените от него при попълване на заявката за регистрация лични данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Римембранд на официалните контакти.

Ако имате регистриран профил, възможно е да използваме вашите данни, за да ви изпратим техническа информация, свързана с използването на сайта, приложението или наши нови продукти или услуги, като получаване на такива мейли можете да откажете по всяко време като се свържете с нас на контакти или през получения мейл, меню "отпиши".

8. Игри, конкурси и томболи

Посетителите на сайта имат възможност да участват в организирани от нас и наши партньори конкурси, томболи и игри с награди като за всеки конкурс или томбола на сайта се публикуват допълнителни правила и механизъм. Настоящите Общи условия са неразделна част от тези правила. Римембранд ЕООД си запазва правото и да не връчва награди на победители в такива конкурси, томболи и игри, в случай, че са установени явни несъответствия между целите и правилата на конкурса и реалността, констатират се невярно декларирани данни, както и по всякаква друга причина. Като изпращате свои материали за участие в игрите, конкурсите и състезанията, които организираме на платформата, Вие прехвърляте своите авторски права върху конкретните произведения на Римембранд ЕООД (издателя на Дневникът на мама и татко и сайта namama.bg), който може да ги използва, както намери за добре.

9. Актуализация на условията 

Римембранд ЕООД си запазва правото да извършва промени в настоящите Общи условия и Политиката за защита на личните данни по всяко време, като ще ви Уведомяваме за това с промяната на датата в началото, а в някои случаи можем да ви предоставим и допълнително известие. Препоръчваме Ви да посещавате тази страница с условията периодично, за да се информирате при промяна. Ако не е посочено друго, с продължаването на ползването на нашите услуги в Платформата, вие се съгласявате, че приемате промените. Ако не сте съгласни с променените Условия, трябва да спрете да ги използвате. 

 

 

Харесай ни във Facebook