Меню

Изберете възраст

Регистрация на партньори

Кой може да създаде профил?

Всяко физическо или юридическо лице, чиято дейност е насочена към родители и деца, желае да я рекламира в онлайн платформата "Дневникът на мама и татко" (namama.bg) и приема Общите условия на сайта. След регистрация вашия профил ще се показва в секция Партньори.

През вашия профил можете да рекламирате:

При въвеждането на вашите събития, услуги, продукти или книги, моля изберете желаната рекламна позиция и се свържете с нас

*С цел да подпомогне доставчиците на събитията и услуги, както и родителите в периода на извънредна ситуация във връзка с COVIT-19, Римембранд ЕООД, притежател на онлайн платформата "Дневникът на мама и татко" предоставя рекламното си пространство за безплатно представяне на онлайн събития и услуги. 

Кликвайки върху бутона "Създайте профил" се съгласявате с общите условия.

Важно е да ви уверим, че грижливо съхраняваме вашите лични данни, не ги споделяме с трети страни и ги използваме само за целите, за които сте ни ги предоставили – прочетете повече за това в нашата нова Политика за защита на личните данни. Ако имате въпроси или желаете да изтриете вашия профил, свържете се с нас – контакти.

Харесай ни във Facebook