Меню

Изберете възраст

Парченца от нашия живот

Парченца от нашия живот

Само миг е достатъчен, за да загубиш всичко...

Но никога не знаеш какво ще получиш в замяна...


Този вълнуващ роман разказва трагичната история на Кал, който губи нещо незаменимо.

VOYA


Кал е звездата на училищния отбор по бейзбол, а бъдещето пред него сякаш е пълно с възможности. Той и двамата му прекрасни приятели Лизи и Спенсър смятат, че заедно могат да преминат през всякакви трудности. Един ден обаче се случва непоправимото - трагичен инцидент разкъсва живота им на парченца и ги променя завинаги.

Кал губи двете неща, на които държи най-много – бейзбола и Лизи. Когато се събужда в болница и осъзнава какво се е случило, той е обзет от чувство за вина, а един глас в главата му не му дава покой. След като разбира, че е преживял сърдечна трансплантация, Кал започва да сънува странни сънища, а мислите и чувствата му стават все по-объркани. Но изпитанията тепърва предстоят. Той трябва да се изправи пред най-големите си страхове и да разбере истината за новото сърце, което бие в гърдите му.

Дали Кал ще преодолее болката от загубата на най-ценното и ще продължи напред, или вече нищо няма да бъде същото? „Парченца от нашия живот“ е история за силата на приятелството, любовта и доверието, която ще ви накара да се замислите за истинските неща в живота и ще завладее сърцата ви по един нов начин.


Препоръчва се за фенове на трагични любовни истории ала Джон Грийн и Рейнбоу Роуъл.

VOYA


 

За автора:

Хелън Дънбар е американска писателка. През годините работи като театрален критик, журналист и маркетинг мениджър. Пише по различни теми, но се съсредоточава върху тийнейджърските романи. Хелън живее в Нашвил със съпруга си и дъщеря си. 

 

ISBN: 978-954-9696-78-3
Дата на издаване: 01.07.2016
Език на книгата: Български
Размери: 13 x 20
Страници: 272
Корица: Мека корица
Поредица:
Жанр: Художествена литература

 

Купи с 15% отстъпка ТУК 

Още от AMG Publishing

Харесай ни във Facebook