Меню

Изберете възраст

Тайният ключ на Джордж за Вселената

Тайният ключ на Джордж за Вселената

„Добре дошъл - каза Космос - във Вселената!”

Когато домашният любимец на Джордж (т.е. неговото прасе) нахлува през оградата в съседската градина, момчето се среща с новите си съседи – Ани и нейния баща учен Ерик – и намира таен ключ, който му разкрива изцяло нов начин да гледа на света.

Откъм Космоса!

Защото Ерик има най-съвършения компютър на света, свръхинтелигентния Космос, който светкавично може да изпрати Джордж и неговите приятели до всяка точка на Вселената. Изведнъж Джордж се впуска в шеметно пътуване през необятните простори на Космоса – покрай планети, през астероидна буря до самия край на Слънчевата система и отвъд. Но и някой друг крои планове за Космос – планове, които ще поставят Ерик и Джордж в ужасна опасност.

А в Космоса няма нищо по-опасно от черна дупка...

Тази страхотна книга съчетава завладяващи и забавни приключения с много от удивителните научни факти за нашата Вселена и планетите, включително и най-новите идеи на Стивън Хокинг за черните дупки + цветни снимки на действителни гледки от Космоса!

Д-р Кристоф Галфърд е бивш студент на Стивън Хокинг и е сътрудничил за научната част, детайлите и снимките в изданието. Сега Кристоф живее във Франция, където се занимава с популяризиране на науката по занимателен начин.

Повече за изданието на www.ciela.bg

Публикации

Харесай ни във Facebook