Меню

Развитие и грижи за бебето по месеци

 

Ние издирваме, четем, следим последните новости, проверяваме. Питаме, консултираме и пишем с лекари, ерготерапевти, психолози, медицински сестри, акушерки, родители, консултанти по кърмене, специалисти по ранно детско развитие, специалисти по хранене. Помагаме ви да се чувствате сигурни, че не пропускате важните неща за всяка възраст. 


За важните моменти в развитието и здравето на детето можете да четете месец по месец в нашите страници по възраст.

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ ЗА ВЪЗРАСТОВ БЮЛЕТИН


Създайте профил за Възрастов бюлетин, за да получавате страниците според възрастта на вашето дете във вашата електронна поща – точно когато са ви нужни. През първата година на детето всеки месец ще получавате информация за развитието, отглеждането, здравето, храненето, възпитанието. В периода от 1 до 3 г ще получавате бюлетин през 3 месеца. 


 

Още по темата


Пишете ни във facebook или по e-mail. Ще потърсим различни мнения сред специалисти и родители и ще публикуваме събраните гледни точки в нашия сайт, запазвайки вашата анонимност. С ваше съгласие, ще публикуваме вашите въпроси  ►►►

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook