Меню

Изберете възраст

Моето бебе. От 1 ден до 3 години

Моето бебе. От 1 ден до 3 години

   Години наред хиляди български родители отглеждат бебето си с тази книга. Тя продължава да е търсен, необходим приятел и съветник, истинска енциклопедия, за неповторимите преживявания на всички майки и бащи, които очакват рожбата си, и имат нужда от помощ и напътствия. Книгата е практичен наръчник, който придружава родителите и детето през първите 36 месеца от живота му. Какви са настъпващите промени в света на малкото бебе, етапите на хранене, какво да правят когато то плаче, каква е ролята на играчките, на родителските гласове, на четенето и пеенето, и най-вече – как да се грижат за него съобразно собствените му нужди.

   В книгата се предлага и специална глава с практични съвети при различни заболявания на малкото бебе, коментар на документите, които майката получава в родилното отделение и от педиатъра, задължителен и препоръчителен български имунизационен календар, полезна информация в трудните моменти от отглеждането на детето.

   Издателството изказва благодарности на проф. д-р Боряна Слънчева, завеждащ клиниката по неонатология в „Майчин Дом“, консултант на обновеното издание, която адаптира медицинската част на книгата за българските читатели. 

Публикации

Харесай ни във Facebook