Меню

Изберете възраст

Захранване водено от бебето – лесно, съвременно, здравословно

Захранване водено от бебето – лесно, съвременно, здравословно

Новата книга за захранването

 

Захранване, водено от бебето ще насърчи вашето дете да развие по най-добър начин природно заложените си умения за хранене, да се научи да се храни самостоятелно от най-ранна детска възраст и да се запознае с храните в естествения им вид. Няма да има нужда от пюрета и специални ястия – бебето ще бъде пълноценен и активен участник в семейните хранения.

С тази книга вие и детето ви ще преминете спокойно и безпроблемно през процеса на захранването. Тя съдържа цялата информация, от която се нуждаете:

 

  • най-новите препоръки за храненето в кърмаческа възраст и за захранването;
  • развитието на храносмилателната и имунната система и на моторните умения за хранене при децата;
  • защо е логично бебето да се храни само, а не да бъде хранено от някой друг;
  • какво включва едно пълноценно и балансирано хранене и как да изградим здравословни хранителни навици и за в бъдеще;
  • съвременната схема за захранване на известния холандски детски диетолог и IBCLC Стефан Клейнчес.

 

Захранване, водено от бебето не е само хранене. То е началото на един различен подход в цялостното възпитание на детето, защото още от най-ранна възраст му дава възможност да изяви своята индивидуалност, да развива нови умения, да взима собствени решения. Захранването е първото истинско порастване на вашето бебе!

 

Мария Нориега е журналист и преводач, автор на популярния блог „За близнаците“. Майка е на две почти пораснали дъщери. С многобройните си статии и публикации, както и със съветите и опита си в областта на кърменето и родителството тя от години допринася за популяризирането на захранването, водено от бебето в България.

 

 

https://vdahnovenia.bg/produkt/%d0%b7%d0%b0%d1%85%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%be%d1%82-%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be-%d1%81%d1%8a%d0%b2/

 

Публикации

Харесай ни във Facebook